Ferieleiligheter i Oslo

 

Har du tenkt deg en tur til Oslo i ferien?

Vi har ferieleiligheter for noen og enhver sentralt plassert i forhold til Oslos mange turistattraksjoner. Leilighetene våre på Aker Brygge ligger langs sjøkanten og er i et svært populært område i Oslo, med en fin blanding av leiligheter, butikker og restauranter. Aker Brygge syder av liv på sommeren med uteservering og musikk. På Aker Brygge er det korte avstander til både Karl Johan, Akershus festning og Nationaltheateret.

Leilighetene i sentrum er et steinkast unna Karl Johansgate, med blant annet Det Kongelige Slottet, Stortinget og Nationaltheatret. Her er det kort avstand til det meste av det Oslo kan tilby. Museer, butikker, restauranter og offentlig kommunikasjon ligger rett ved alle våre leiligheter.

På Oslo Vest, nærmere bestemt Majorstuen og Frogner bor man i de finere delene av Oslo. Dette er ærverdige boligområder, med et bredt tilbud av butikker og restauranter. Her bor man nær Oslo’s nye handlegate Bogstadveien eller Bygdøy Alle, og med kort avstand til flotte Vigelandsparken.

 

book online

Send Inquiry

~ ~